De Commissies van

PABLO

Ontdek onze Commissies

De commissies vormen het kloppend hart van onze studievereniging, verantwoordelijk voor alles van educatieve uitjes tot grootse feesten. Elke commissie draagt uniek bij aan onze levendige gemeenschap, met als gemeenschappelijk doel het studentenleven te verrijken. Ontdek jouw plek binnen onze commissies en maak het verschil.

EduCo (Educatie Commissie)

De EduCo staat in het teken van leren en ontdekken buiten de traditionele lesomgeving. Deze commissie zet zich in om de horizon van onze leden te verbreden door middel van educatieve evenementen en activiteiten. Van interactieve workshops tot inspirerende museumbezoeken, de EduCo zorgt ervoor dat je niet alleen op de campus maar ook daarbuiten blijft leren. Sluit je aan bij onze evenementen om nieuwe kennis op te doen, je vaardigheden te verbeteren en natuurlijk om medestudenten te ontmoeten met soortgelijke interesses.

Evenementen Commissie

De Evenementencommissie is het kloppend hart van onze vereniging als het gaat om het organiseren van onvergetelijke niet-educatieve activiteiten. Van spannende beerpongtoernooien tot gezellige filmavonden, deze commissie weet hoe ze een geweldige tijd moeten organiseren. Het doel? Het versterken van de banden tussen leden door plezier en ontspanning. Dus of je nu zin hebt in een avond vol competitie of gewoon wilt chillen met je medestudenten, de Evenementencommissie staat voor je klaar.

Promo Commissie

In een wereld waar beeld alles is, zorgt de Promo Commissie ervoor dat onze vereniging opvalt. Deze commissie is verantwoordelijk voor alle promotiemateriaal en de zichtbaarheid op sociale media. Of het nu gaat om het aankondigen van het volgende grote evenement of het delen van onvergetelijke momenten van de laatste bijeenkomst, de Promo Commissie weet hoe ze de essentie van onze vereniging moeten vastleggen en presenteren. Sluit je aan bij dit creatieve team en help ons de meest memorabele verhalen te vertellen.